• English
  • Ukrainian
  • Громадська організація«АСОЦІАЦІЯ АКУШЕРІВ-ГІНЕКОЛОГІВ
    УКРАЇНИ»

    Вельмишановні колеги!


    Запрошуємо вас взяти участь в III Ізраїльсько-Українському симпозіумі «Інтенсивна терапія та анестезіологічне забезпечення в акушерстві та гінекології», який відбудеться 12-13 листопада 2020 р. в онлайн форматі.

    Основні теми симпозіуму

    Критичні стани в акушерстві та гінекології

    Корекція гемостазу та лікування кровотеч в акушерстві та гінекології

    COVID-19 і вагітність

    Тромбози та тромбофілії

    Периопераційний період

    Гіпертензивні розлади під час вагітності, прееклампсія/еклампсія

    Сепсис, інфекційний контроль

    В рамках симпозіуму буде представлена можливість всім слухачам долучатись до дискусії зі спікерами не тільки в режимі чату, а й вийти в ефір та приєднатись до обговорення онлайн. Ми зробимо все можливе щоб наблизити ефективність Вашої участі у заході до звичного нам формату щорічних зустрічей!

    До участі запрошуються лікарі анестезіологи, акушери-гінекологи та інші спеціалісти зацікавлені в даній тематиці. Будь ласка зверніть увагу, що по завершенню кожний учасник, який був присутній на заході більше 70% часу отримає сертифікат 10 балів, згідно з наказу МОЗ України №446 від 22.02.2019.

    Зареєструватись та дізнатися детальну інформацію можна за посиланням: http://rimononline.in.ua/aaau12131120. Участь безкоштовна

    Якщо у вас виникли запитання, телефонуйте за номером +38(044)537-52-77; +38(099)010-50-39 або пишіть на електронну адресу: foundation@rimon.in.ua

    З повагою, Оргкомітет

    III Ізраїльсько-Українському симпозіум